aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΛίβερπουλ: Στα υπόψιν ο Μάθιου Χοπ της Σάλκε

Λίβερπουλ: Στα υπόψιν ο Μάθιου Χοπ της Σάλκε

H Λίβερπουλ μπορεί να έχει ανοικτό το στόχο της κατάκτησης του Champions League, ωστόσο οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Αγγλίας, κάνουν τις πρώτες τους σκέψεις για το προσεχές μεταγραφικό παζάρι.

Οι «Reds» κινούνται για την απόκτηση επιθετικού, και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι του 20χρονου Αμερικανού επιθετικού της Σάλκε, Μάθιου Χοπ, σύμφωνα με την «Transfermarkt».

Οι «βασιλικοί μπλε» ανανέωσαν πρόσφατα το συμβόλαιο του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο δε θα σταθούν εμπόδιο στο μέλλον.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχει συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της ομάδας να παραχωρηθεί με ένα ποσό της τάξεως των 7-10 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Χοπ έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Σάλκε, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ στο πρωτάθλημα. Εάν η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη γνωρίσει τον υποβιβασμό στη Zweite liga, δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ