aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: Ο Τσιμίκας «τρολάρει» τον Κλοπ για το... κεφαλοκλείδωμα (vid)

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας «τρολάρει» τον Κλοπ για το… κεφαλοκλείδωμα (vid)

O Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο γκολ του Ντιβόκ Οριγκί κόνρα στη Γουλβς και έκανε αγκαλιά – κεφαλοκλείδωμα στον Κώστα Τσιμίκα με τον διεθνή μπακ να τον «τρολάρει» μέσω Social Media.

O Ντιβόκ Οριγκί αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά σε άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τη Λίβερπουλ, καθώς σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 90+5′ κόντρα στη Γουλβς. Όπως ήταν φυσικό οι «Κόκκινοι» ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Βέλγου, προεξέχοντος του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός «έπνιξε» στην αγκαλιά του τον Κώστα Τσιμίκα και ο διεθνής μπακ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram «τρόλαρε» τον προπονητή του και ζήτησε… κόκκινη κάρτα για το κεφαλοκλείδωμα.

«Αυτό είναι σίγουρα κόκκινη κάρτα! Τρέλα», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση με τους «Λύκους» από τον πάγκο.

Tsimikas Story 225229
Tsimikas Story 225229

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ