aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: Ο Σαλάχ υπέγραψε στη Μύκονο νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025!

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ υπέγραψε στη Μύκονο νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025!

H βόμβα έσκασε! Η Λίβερπουλ ανανέωσε με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και θα τον κρατήσει στο Μέρσεϊσαϊντ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025! Στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο ηγέτης της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Στα 16 εκατομμύρια ευρώ οι ετήσιες απολαβές του Αιγύπτιου σταρ.

Oι δυο πλευρές βρισκόντουσαν εδώ και μήνες σε συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του «Μο», ο οποίος έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023 και εν τέλει οι οικονομικές διαφορές κάμφθηκαν και το «deal» ολοκληρώθηκε. Ο Σαλάχ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του κλαμπ, με τις 350 χιλιάδες λίρες που θα εισπράττει ανά εβδομάδα.

Ο 30χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από το 2017, με απολογισμό 156 γκολ και 63 ασίστ σε 254 ματς. Υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ έχει πανηγυρίσει τα… πάντα, έχοντας στο παλμαρέ του Premier League, Champions League, FA Cup, League Cup, Super Cup Ευρώπης και το Μουντιάλ Συλλόγων, ενώ σε ατομικό επίπεδο έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ της Premier League και έχει δύο βραβεία MVP της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ