aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: Ο Κλοπ λέει στους οπαδούς των Reds να σταματήσουν να τραγουδούν το όνομά του!

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ λέει στους οπαδούς των Reds να σταματήσουν να τραγουδούν το όνομά του!

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 4-3 σε μια δραματική αναμέτρηση στο «Άνφιλντ» κόντρα στην Τότεναμ, και συνεχίζει το κυνήγι της πρώτης τετράδας. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε με τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά, με την ομάδα του Ράιαν Μέισον να αντεπιτίθεται και να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 93ο λεπτό.

Αλλά ο Ντιόγκο Ζότα έβαλε ξανά τη Λίβερπουλ μπροστά στο σκορ, λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση του Ριτσάρλισον, «γράφοντας» το τελικό 4-3. Φυσικά, η ατμόσφαιρα μέσα στο Άνφιλντ ήταν ηλεκτρισμένη, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να τραγουδούν για τους παίκτες και τον προπονητή τους.

Οι οπαδοί των Reds επευφημούσαν τραγουδώντας υπό τους ήχους του “I Feel Fine” των Beatles. Αλλά ο Γεμανός τεχνικός τους ζήτησε να μην τραγουδήσουν το όνομά του κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Το τραγούδι μου, μην το τραγουδήσετε. Αν θέλετεκάντε το μετά το παιχνίδι, στο μπαρ, οπουδήποτε.

Επειδή είναι σαν να κλείνουμε το ματς, είμαστε μπροστά με 3-0 [μετά από 15 λεπτά] και αρχίζουν το “Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Γιούργκεν είναι Κόκκινος” και σκέφτηκα: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα”. Οπότε, θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσατε να το αφήσετε αυτό για αργότερα».

Η Λίβερπουλ εξασφάλισε τελικά τους τρεις βαθμούς,κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακ, επτά βαθμούς πίσω από την τέταρτη Γιουνάιτεντ και εννέα βαθμούς μακριά από την τρίτη Νιούκαστλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ