aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: Η πιθανή έλευση του Λουίς Ντίας «διώχνει» τον Οριγί

Λίβερπουλ: Η πιθανή έλευση του Λουίς Ντίας «διώχνει» τον Οριγί

Ντόμινο εξελίξεων φαίνεται πως φέρνει η πιθανή μεταγραφή του Λουίς Ντίας στη Λίβερπουλ, με τους «Ρεντς» να είναι πλέον πρόθυμοι να δεχθούν προτάσεις για τον Ντιβόκ Οριγί, σύμφωνα με την «Athletic».

Ο Βέλγος επιθετικός είχε ούτως ή άλλως λιγοστό χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Λίβερπουλ στη φετινή σεζόν, ενώ σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η έλευση του Κολομβιανού Λουίς Ντίας από την Πόρτο στο «Άνφιλντ», ο Οριγί θα πέσει ακόμα πιο κάτω στο ροτέισον των «Ρεντς».

Το συμβόλαιο του Οριγί, ο οποίος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης τις τελευταίες εβδομάδες λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει ρήτρα η οποία επιτρέπει στη Λίβερπουλ να ανανεώσει τη συνεργασίας της μαζί του για έναν ακόμα χρόνο. Σε περίπτωση που ο Γιούργκεν Κλοπ αποφασίσει τελικά πως δεν τον χρειάζεται, ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν έχουν εκφράσει Νιουκάστλ και Αταλάντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ