aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: Η μοναδική ομάδα στα χρονικά της Πρέμιερ με 3+ τέρματα σε 7 σερί εκτός...

Λίβερπουλ: Η μοναδική ομάδα στα χρονικά της Πρέμιερ με 3+ τέρματα σε 7 σερί εκτός έδρας ματς

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ κατάφεραν στο πρώτο παιχνίδι του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Γουότφορντ, να φτάσουν στο ευρύ 5-0 στο Vicarage Road το μεσημέρι του Σαββάτου, με τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο να το παίρνουν πάνω τους.

Γι’ ακόμα μια εξόρμηση της ομάδας σε οποιαδήποτε διοργάνωση, καταφέρνει να πετύχει 3+ τέρματα, πράγμα που συμβαίνει σε 7ο διαδοχικό ματς. Αυτή την επίδοση δεν την είχε πλησιάσει καμία άλλη ομάδα στα χρονικά της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τη Λίβερπουλ να έχει την τιμηκότατη πρωτιά.

Βέβαια, την ίδια μέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε το αήττητο σερί της εκτός έδρας να σταματά, στο 30ο της παιχνίδι πρωταθλήματος μακριά από το «Ολντ Τράφορντ», έπειτα από 22 μήνες κατά τους οποίους επεκτεινόταν η επίδοση ρεκόρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ