aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: Η Χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση και το σκουφί του Κλοπ πάνω από το καπελάκι! (vid)

Λίβερπουλ: Η Χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση και το σκουφί του Κλοπ πάνω από το καπελάκι! (vid)

Εορταστικό κλίμα αλλά και δουλειά στη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» προπονήθηκαν κανονικά και συνεχίζουν να βρίσκονται σε κανονικούς ρυθμούς και αυτές τις μέρες, ωστόσο, ξέκλεψαν λίγο χρόνο και για την Χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση ώστε να ευχηθούν στον κόσμο τους.

Ο Ταφαρέλ συνεχίζει να δουλεύει εντατικά με τον Κέλεχερ ώστε να τον βελτιώσει και να τον δυναμώσει έχοντας εμπιστοσύνη στον 23χρονο γκολκίπερ.

Ο Κλοπ παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών του πιο χαλαρός πλέον αφού το ματς της Boxing Day αναβλήθηκε κι έτσι η Λίβερπουλ παίζει στις 28 του μηνός έχοντας μερικές μέρες παραπάνω για να πάρει ανάσες αλλά και να δουλέψει πιο οργανωμένα και σωστά απ’ ότι θα το έκανε αν έπαιζε και στις 26.

Ο Kloppo γέλασε με την μεγάλη αποτυχία του Φαμπίνιο να κοντρολάρει σωστά και να σουτάρει προς την εστία στην άσκηση με τα τελειώματα!

Δείτε το βίντεο της Λίβερπουλ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ