aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ από… ημίχρονο, νέα απώλεια για την Άρσεναλ! (vids)

Λίβερπουλ από… ημίχρονο, νέα απώλεια για την Άρσεναλ! (vids)

Η Λίβερπουλ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την χθεσινή «γκέλα» της Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε από το «Σέλχαστ Παρκ», επικρατώντας 3-1 της Κρίσταλ Πάλας και μείωσε την απόσταση από τους «σίτιζενς» στους 9, ενώ έχει και ματς λιγότερο.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε η Λίβερπουλ στο παιχνίδι, δείχνοντας να καθαρίζει από νωρίς. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Ρόμπερτσον εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Φαν Ντάικ πήδηξε αμαρκάριστος για να «καρφώσει» με κεφαλιά την Πάλας, ενώ στο 32’ ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ «σέρβιρε» και το 2-0 του Τσάμπερλεϊν, με το σκορ να μένει ως το ημίχρονο.

Η Κρίσταλ Πάλας χτύπησε σε τρομερή κόντρα επίθεση λίγο μετά την επανέναρξη (55’), με τον Εντουάρ να σκοράρει σε κενή εστία μετά την ασίστ του Ματετά και να μειώνει σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ο Φαμπίνιο σκόραρε ξανά με πέναλτι στο 89ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 υπέρ της Λίβερπουλ.


Στο «Emirates», η Άρσεναλ κόλλησε στο 0-0 με την Μπέρνλι και για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε μακριά από τη νίκη, ούσα πλέον στο -2 από την τετράδα αλλά και με δύο παιχνίδια λιγότερο. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό βαθμό στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, όντας ουραγοί με 12 βαθμούς.


Στο 1-1 έμειναν Λέστερ και Μπράιτον στο «King Power Stadium». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντάκα στο 46’, αλλά την πάτησαν λίγο πριν το φινάλε με τον Γουέλμπεκ ο 82ο λεπτό από ασίστ του Μοπέ να ισοφαρίζει για το τελικό σκορ.


Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής
Παρασκευή, 21/1
Γουότφορντ-Νόριτς 0-3
(51’, 74’ Σάρτζεντ – 90’+2’ αυτ. Κούτσκα)

Σάββατο, 22/1
Έβερτον-Άστον Βίλα 0-1
(45’+3’ Μπουέντια)
Λιντς-Νιούκαστλ 0-1
(75′ Σέλβι)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 1-0

(90’+3′ Ράσφορντ)
Μπρέντφορντ-Γουλβς 1-2
(71′ Τόνεϊ – 48′ Ζοάο Μουτίνιο, 78′ Ρούμπεν Νέβες)
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι 1-1
(7′ Γουόκερ-Πίτερς – 65′ Λαπόρτ)

Κυριακή, 23/1
Άρσεναλ-Μπέρνλι 0-0
Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 1-3
(55’ Εντουάρ – 8’ Φαν Ντάικ, 32’ Τσάμπερλεϊν, 89’ πέν. Φαμπίνιο)
Λέστερ-Μπράιτον 1-1
(46’ Ντάκα – 82’ Γουέλμπεκ)
Τσέλσι-Τότεναμ (18:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ