aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: 9 λεπτά γεμάτα γκολ τελευταίας στιγμής και απόλυτης τρέλας! (vid)

Λίβερπουλ: 9 λεπτά γεμάτα γκολ τελευταίας στιγμής και απόλυτης τρέλας! (vid)

Από τα πιο ευχάριστα δώρα που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του, μένοντας στο σπίτι με τα λαμπάκια του δέντρου και τη ζεστασιά των ανθρώπων γύρω του, είναι η παρακολούθηση αυτού του μαγικού βίντεο που ακόμα κι αν δεν είσαι Λίβερπουλ, το απολαμβάνεις!

Οι «κόκκινοι» έχουν αυτό το κάτι που ακόμα κι όταν όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει, σε κάνουν να πιστέψεις ότι θα συμβεί το απροσδόκητο και το αποτέλεσμα θα αλλάξει.

Το «Άνφιλντ», η μαγεία του, η δύναμη που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει και αυτό που φαντάζει πολλές φορές ως γραφτό από τη μοίρα, κάνουν τη Λίβερπουλ την ομάδα των μεγάλων επιστροφών.

Και όσα έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια οι παίκτες του Κλοπ, έχουν κάνει μέχρι και τον Γερμανό να «ξεφύγει». Έχει σπάσει τα γυαλιά του σ’ εκείνο το θεότρελο ματς με τη Νόριτς, έχει τρέξει στον Άλισον στο γκολ του Οριγκί κόντρα στην Έβερτον και οι «κόκκινοι» έχουν γράψει ιστορία με τις μεγάλες ανατροπές που πανηγυρίστηκαν με τρόπο που το «Άνφιλντ» σείστηκε…

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ