aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛιντς: Ο νέος διασυρμός από την Τότεναμ φέρνει την απόλυση του Μπιέλσα

Λιντς: Ο νέος διασυρμός από την Τότεναμ φέρνει την απόλυση του Μπιέλσα

Αμφίβολο το μέλλον του Μαρσέλο Μπιέλσα στην τεχνική ηγεσία της Λιντς, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Athletic», τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του συλλόγου έχουν οδηγήσει τη διοίκηση στην απόφαση να απομακρύνει τον Αργεντίνο προπονητή.

Η Λιντς γνώρισε τέταρτη διαδοχική βαριά ήττα το μεσημέρι του Σαββάτου (26/2), χάνοντας με το εμφατικό 4-0 εντός έδρας από την Τότεναμ, ενώ έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τα έξι τελευταία της παιχνίδια στην Premier League. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως μετά τη σημερινή ήττα, η Λιντς έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της Premier που δέχεται από τρία γκολ και πάνω σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

Πλέον, έχει μπει για τα καλά σε… περιπέτειες όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, αφού βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του Μπιέλσα στον πάγκο της Λιντς είναι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Αμερικάνος Τζέσι Μάρς, ο οποίος αποχώρησε από τη Λειψία τον περασμένο Δεκέμβριο. Στο παρελθόν έχει επίσης προπονήσει τις Μόντρεαλ Ίμπακτ, Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και Ζάλτσμπουργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ