aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛέστερ - Τότεναμ 2-3: Τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις η Τότεναμ! (vid)

Λέστερ – Τότεναμ 2-3: Τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις η Τότεναμ! (vid)

Η Premier League στα καλύτερά της! Στο συγκλονιστικότερο ματς της σεζόν, η Τότεναμ πέτυχε τη μεγαλύτερη φετινή της νίκη, αφού με δυο γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε 3-2 της Λέστερ στο King Power. Στο 90+4′ έχανε με 2-1 από τις Αλεπούδες, ωστόσο ο Μπέργκβαϊν με τέρματα στο 90+5′ και στο 90+7΄ έδωσε το απίθανο τρίποντο στους Λονδρέζους, που βρέθηκαν στο -1 από την 4η Γουέστ Χαμ, αλλά με 3 ματς λιγότερα.

H Λέστερ κόντρα στη ροή του ματς άνοιξε το σκορ, αφού στο 24ο λεπτό ο Ντάκα πέτυχε το 1-0. Η ομάδα του Κόντε πίεσε, όμως την προσπάθεια του Χόιμπιεργκ έδιωξε στη γραμμή ο Ολμπράιτον. Στο 38′, ο Χάρι Κέιν έφερε το ματς στα ίσα, αφού με ωραίο τρόπο απέφυγε τον Σογιούντσου και νίκησε τον Σμάιχελ για το 1-1! Ήταν το 250ο προσωπικό του γκολ σε συλλογικό επίπεδο, το 18ο τέρμα του απέναντι στη Λέστερ και το 15ο του απέναντι στον Σμάιχελ. Ο Κέιν βρέθηκε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, όμως έχασε τεράστια ευκαιρία.

Στο 76′ ο Μάντισον άλλαξε ιδανικά με τον Μπαρνς και πέτυχε το 2-1 που θα παρέμενε μέχρι και το 94′! Οι Λονδρέζοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροί και στο δυο λεπτά έφεραν τα πάνω κάτω. Στο 90+5′ ο Μπέργκβαϊν ισοφάρισε 2-2 και στο 90+7′ ο Ολλανδός με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το 3-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ