aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λέστερ, σήκωσέ το!

Κατώτεροι των περιστάσεων, οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να λυγίσουν τη Γουέστ Μπρόμιτς (1-1) και πλέον μοιάζει αδύνατο να εμποδίσουν τη Λέστερ από το να ολοκληρώσει το θαύμα.

Παρόλο που δεν ήταν εξίσου παραγωγικοί με προηγούμενα παιχνίδια, οι παίκτες του Ποκετίνο πήραν προβάδισμα από το πουθενά στο 33’. Τότε που ο Ντόσον προδόθηκε από την μπάλα στην προσπάθεια να την απομακρύνει και εκείνη (αφού πέρασε κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ Μάιχιλ) κατέληξε στα δίχτυα.

Ευτυχώς για εκείνον ωστόσο -και δυστυχώς για την Τότεναμ- έμελε να εξιλεωθεί για το αυτογκόλ με τον καλύτερο τρόπο. Αφού, λοιπόν, το δοκάρι στέρησε από τα «σπιρούνια» την ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη (σταματώντας σουτ του Λαμέλα) ο Ντόσον εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Γιορίς στο 73’ και σημάδεψε τα σωστά δίχτυα αυτή τη φορά.

Και κάπου εκεί όλα τελείωσαν για τους γηπεδούχους. Γιατί ήταν τέτοιο το άγχος τους, που σχεδόν δεν έφτιαξαν ευκαιρία μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Όταν αυτό ακούστηκε λοιπόν, περισσότερο απ’ όλους πανηγύρισαν οι φίλοι της Λέστερ, που είδαν την ομάδα τους να μένει σε απόσταση επτά πόντων στην κορυφή και να χρειάζεται μια μόλις νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια για να σφραγίσει το θαύμα!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ