aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚριστιάνο Ρονάλντο: Έμεινε στον πάγκο για την πρεμιέρα!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έμεινε στον πάγκο για την πρεμιέρα!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αποφάσισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ξεκινήσει στο ματς με την Μπράιτον στην πρεμιέρα της Γιουνάιτεντ στο νέο πρωτάθλημα της Premier League! Βασικοί οι Έρικσεν και Μαρτίνες.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απουσιάζει από το αρχικό σχήμα των «κόκκινων διαβόλων» για το πρώτο ματς της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο 2022-2023, εν αντιθέσει με τους νεοαποκτηθέντες Κρίστιαν Έρικσεν και Λισάντρο Μαρτίνες που είναι στην 11άδα, μαζί με τους Ράσφορντ και Σάντσο.

Την περασμένη Κυριακή δίχως καν να είναι έτοιμος, ο CR7 είχε πάρει φανέλα βασικού στο φιλικό με την Βαγιεκάνο και έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο.

Έπειτα… ήρθαν πάλι όλα τούμπα και χάλασε κάπου η ατμόσφαιρα. Μαζί με ορισμένους άλλους συμπαίκτες του έφυγαν από το γήπεδο στην ανάπαυλα.

Ο Τεν Χαγκ δήλωσε έξαλλος, όμως δεν ήθελε να επικεντρώνονται άπαντες στον Κριστιάνο και επαναλάμβανε ότι ήταν κι άλλοι … απαράδεκτοι μαζί του.

Τις τελευταίες μέρες ο Ολλανδός κόουτς αναφερόταν κυρίως στο θέμα της φυσικής κατάστασης και της αγωνιστικής ετοιμότητας και τελικά αφήνει τον Ρονάλντο εκτός αρχικού σχήματος.

«Δουλεύει σκληρά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, άλλωστε ξεκίνησε προετοιμασία μόλις την περασμένη εβδομάδα…» ήταν το σχόλιο του Τεν Χαγκ για την επιλογή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ