aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚριστιάνο Ρονάλντο: Δικαστής προτείνει την απόρριψη της υπόθεσης βιασμού το 2009

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δικαστής προτείνει την απόρριψη της υπόθεσης βιασμού το 2009

Ένα δικαστήριο στη Νεβάδα επανέφερε και πάλι την υπόθεση της Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία υποστήριξε πως το 2009, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη βίασε στο Λας Βέγκας. Ο δικαστής υποστήριξε πως η υπόθεση βιασμού που βαραίνει το όνομα του Πορτογάλου αστέρα θα πρέπει να απορριφθεί λόγω της παράνομης συλλογής πληροφοριών από τους δικαστές του θύματος.

Ο δικαστής Ντάνιελ Άλμπρεγκτς κατηγόρησε τον δικηγόρο της Μαγιόργκα πως βάσισε την υπόθεση σε κλεμμένα στοιχεία και διαρροές, τα οποία ήταν ανάμεσα στον Ρονάλντο και τον δικηγόρο του.

«Η απόρριψη της υπόθεσης της Μαγιόρκα λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του δικηγόρου της είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα. Είναι, όμως, δυστυχώς, η σωστή πράξη που θα εξασφαλίσει την ακεραιότητα της διαδικασίας», πρότεινε ο δικαστής.

Ο δικηγόρος του Κριστιάνο Ρονάλντο με ανακοίνωσή του τόνισε πως είναι ικανοποιημένος με τη στάση του δικαστηρίου και τη θέλησή του να εφαρμόσει ακριβώς το νόμο και να απορρίψει την υπόθεση εναντίον του Πορτογάλου αστέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ