aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚριστιάνο για Τεν Χαγκ: «Θα του δώσουμε χρόνο, πρέπει ν' αλλάξουν τα πράγματα»

Κριστιάνο για Τεν Χαγκ: «Θα του δώσουμε χρόνο, πρέπει ν’ αλλάξουν τα πράγματα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε πως το μοναδικό που σκέφτεται είναι πως θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο.
Παρά την αβεβαιότητα που επικρατούσε γύρω από το μέλλον του στο «Ολντ Τράφορντ» στη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο, αλλά και τα όσα γράφονταν και λέγονταν για τις αποφάσεις που θα έπρεπε να πάρει ο νέος προπονητής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει… παρών.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με τους «κόκκινους διαβόλους» και σκοπεύει να τιμήσει τη συμφωνία που έχει κάνει με το κλαμπ, με τις σκέψεις του να είναι ήδη στη νέα σεζόν και τη νέα τάξη πραγμάτων με το νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία.

«Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Τεν Χαγκ. Ξέρω ότι είναι καλός προπονητής με επιτυχία στον Άγιαξ. Τα πράγματα πρέπει ν’ αλλάξουν και να γίνουν όπως τα θέλει εκείνος.

Μακάρι να πετύχουμε πράγματα και του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είμαστε κι εμείς οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος χαρούμενοι που θα είναι μαζί μας» είπε ο CR7 στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ