aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚρεμάει τα παπούτσια του ο Τζέραρντ

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Τζέραρντ

Πλησιάζει το τέλος της (σπουδαίας) καριέρας του Στίβεν Τζέραρντ.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας ο 36χρονος σούπερ σταρ αποφάσισε ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα το Νοέμβριο, μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο αγωνίζεται με τη φανέλα των Λος Αντζελες Γκάλαξι.

Ο Τζέραρντ, που μετακόμισε στο Λος Αντζελες τον Ιανουάριο του 2015, προερχόμενος από τη Λίβερπουλ, αποφάσισε ν’ αποσυρθεί και ν’ αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Ο 34χρονος διεθνής μέσος, που εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ σε ηλικία οκτώ ετών και είχε 696 εμφανίσεις με τη φανέλα της, σημειώνοντας 182 τέρματα, επιβεβαίωσε πως αυτή η σεζόν στις ΗΠΑ είναι η τελευταία της καριέρας του.

Την ώρα που αρκετές ομάδες της Τσάμπιονσιπ, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους, ο ίδιος επιμένει πως θ’ αποσυρθεί, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για σενάριο επιστροφής του στο «Ανφιλντ». Ο Τζέραντ φαίνεται πως έχει συζητήσει με τον τεχνικό των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο.

Ο 36χρονος Αγγλος σταρ, με 114 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του, τον Ιανουάριο του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τους Γκάλαξι με συνολικές απολαβές πάνω από εννιά εκατ. ευρώ, καθιστώντας τον έτσι έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (MLS).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ