aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΚορωνοϊός – ποδόσφαιρο: Η νέα λύση στις μετεγγραφές

Κορωνοϊός – ποδόσφαιρο: Η νέα λύση στις μετεγγραφές

Δυστυχώς είναι τεράστια τα προβλήματα που έφερε σε όλο τον κόσμο ο κορωνοϊός.
Και δεν εννοούμε μόνο τα δεδομένα που δεν είναι άλλα από τα θέματα υγείας, αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.

Μιλάμε για τα οικονομικά ζητήματα σε όλους τους τομείς. Σε όλα τα επαγγέλματα και χώρους. Φυσικά δεν γινόταν να μην υπάρξουν επιπτώσεις και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Το ποδόσφαιρο όλα τα χρόνια αποτελεί μία μεγάλη βιομηχανία. Στην οποία ξοδεύουν οι ομάδες σε όλο τον πλανήτη εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Και αυτή η βιομηχανία όμως έχει επηρεαστεί και αυτό φαίνεται από τη νέα… μόδα που έρχεται στο κομμάτι των μεταγραφών.

Μπορεί οι αγώνες να έχουν αποφασιστεί στις περισσότερες χώρες να συνεχιστούν, αλλά οι ομάδες κοιτούν από τώρα τη μεταγραφική τους ενίσχυση. Για αυτό και έχουν αρχίσει πλέον οι συζητήσεις μεταξύ ομάδων και ποδοσφαιριστών.

Και η νέα… μόδα που παρουσιάζεται, η οποία επί της ουσίας είναι η λύση στο οικονομικό πρόβλημα που έφερε ο κορωνοϊός, είναι οι ανταλλαγές ποδοσφαιριστών.

Όταν βλέπεις ομάδες όπως Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση καταλαβαίνεις τι γίνεται. Δύο σύλλογοι οι οποίοι ξοδεύουν τρομερά λεφτά όλα αυτά τα χρόνια.

Από τη μία η Μπαρτσελόνα δίνει ένα μικρό ποσό, σε σχέση με τα ποσά που υπήρχαν μέχρι πρότινος, και παίκτες στην Ίντερ για να πάρει τον Λαουτάρο. Και από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης ακούστηκε ότι δίνει μέχρι και 5 ποδοσφαιριστές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πογμπά!

Αυτή είναι η λύση που έχουν βρει οι ομάδες και έτσι θα κυλήσει αυτό το καλοκαίρι. Πιθανότατα και οι μεταγραφές του Χειμώνα τον Ιανουάριο του 2021…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ