aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚόντε: «Η Τότεναμ δεν είναι διεκδικήτρια του τίτλου»

Κόντε: «Η Τότεναμ δεν είναι διεκδικήτρια του τίτλου»

Παρόλο που η διαφορά της Τότεναμ από την κορυφή είναι ακόμα διαχειρίσιμη, ο Αντόνιο Κόντε, τεχνικός των «σπιρουνιών», έθεσε την ομάδα του εκτός διεκδίκισης του τίτλου, σε συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ακούω ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου και νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο. Mόλις σε 10 ή 11 μήνες, δεν μπορείς να περάσεις από την ένατη θέση για να γίνεις διεκδικητής του τίτλου, ειδικά όταν τερμάτισες 20 πόντους πίσω από μεγάλα ονόματα στην Αγγλία. Κάθε φορά που παίζουμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου δυσκολευόμαστε.

Δυσκολευτήκαμε κόντρα στην Τσέλσι και ισοφαρίσαμε μετά από 92 λεπτά, αλλά η Τσέλσι κυριάρχησε στο παιχνίδι, με την Αρσεναλ χάσαμε και από τη Γιουνάιτεντ χάσαμε. Σίγουρα όταν το επίπεδο είναι υψηλό, θα δυσκολευτούμε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε στο γήπεδο και να δουλέψουμε έξω από το γήπεδο.Μπορούμε να βελτιωθούμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ