aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚόντε: «Η αμυντική μας εικόνα είναι σαν ομάδας που παλεύει για να μην υποβιβαστεί»

Κόντε: «Η αμυντική μας εικόνα είναι σαν ομάδας που παλεύει για να μην υποβιβαστεί»

Η Τότεναμ ηττήθηκε δεχόμενη τέσσερα γκολ από τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Πέμπτης (19/1), με τον προπονητή της, Αντόνιο Κόντε, να εμφανίζεται απογοητευμένος με την αμυντική εικόνα της ομάδας του.

Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός στάθηκε στα 21 γκολ που έχουν δεχθεί οι Λονδρέζοι στα 10 τελευταία τους παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε τη φόρμα της ομάδας του σαν αυτή μιας ομάδας που παλεύει για να σωθεί από τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ:
«Έχουμε δεχθεί 21 γκολ στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια μας και αυτό είναι ένα στατιστικό που παρουσιάζουν ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Στην περσινή σεζόν είχαμε κρατήσει πολλές φορές ανέπαφη την εστία μας με τον Γιορίς, αλλά φέτος σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε τουλάχιστον δύο γκολ. Η αμυντική μας εικόνα είναι σαν ομάδας που παλεύει για να μην υποβιβαστεί».

«Αυτό δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας. Θέλουμε είμαστε ρεαλιστές, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να σταματήσω να ονειρεύομαι. Θέλω να πάμε στο Champions League. Υπάρχουν 18 ακόμα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η Premier League. Στο μυαλό μας έχουμε το να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και πρέπει να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά αν θέλουμε τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ