aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚοντά στην ανανέωση με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Κοντά στην ανανέωση με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Προς αίσιο τέλος οδεύει το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Πολ Πογκμπά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ιταλός ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τις επαφές με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας τους, που κανονικά εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Πογκμπά είπε ναι στην πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» προσφέρουν στον Γάλλο μέσο εβδομαδιαίες απολαβές, οι οποίες θα φτάνουν τις 400 χιλιάδες λίρες. Το νέο συμβόλαιο θα έχει χρονική διάρκεια τεσσάρων ετών, ενώ θα περιέχει και ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, στα 180 εκατ. ευρώ. Για το θέμα αυτό μίλησε ο Γάλλος σταρ στο «Sky Italia» και τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος στη Μάντσεστερ. Μου αρέσει να παίζω στην Αγγλία και στη Γιουνάιτεντ. Οσο βλέπετε να χαμογελάω σημαίνει πως είμαι ευχαριστημένος», τόνισε σχετικά ο Πογκμπά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ