aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚοντά σε Τρίπιερ η Γιουνάιτεντ, σε καλό δρόμο και του Σάντσο

Κοντά σε Τρίπιερ η Γιουνάιτεντ, σε καλό δρόμο και του Σάντσο

Με τις μηχανές στο… φουλ αρχίζει τη μεταγραφική της δραστηριότητα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Athletic», είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Κίεραν Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Άγγλος μπακ αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας εξαιρετική παρουσία και μάλιστα φέτος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός προπονητής επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στη Μαδρίτη, αλλά ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να ψάχνει ήδη σπίτι στο Μάντσεστερ και μάλιστα έχει εκμυστηρευτεί στους συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας ότι θέλει να επιστρέψει στην Premier League.

Το… καλό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το πιθανό κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής, καθώς αυτό δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος». Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήθελε έναν δεξιό μπακ που θα έχει περισσότερες δημιουργικές αρετές από τον Γουάν-Μπισάκα και παράλληλα θα προσέθετε ανταγωνισμό στον νεαρό αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ανοίξει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, ωστόσο η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι είναι ότι φέτος υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άγγλου εξτρέμ από την Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί έχουν επιλέξει να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Έρλινγκ Χάαλαντ και να παραχωρήσουν τον 21χρονο ώστε να μπει ρευστό στα ταμεία τους.

Οι απαιτήσεις τους είναι αισθητά μειωμένες από πέρυσι, καθώς από τα 120 εκατ. ευρώ, ζητούν 90 εκατ. ευρώ, ποσό όμως και πάλι είναι υψηλό, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να χαμηλώσει το κόστος. Παρ’ όλα αυτά, το «Athletic» αναφέρει ότι πηγές που γνωρίζουν καλά την υπόθεση τονίζουν ότι ακόμα και την προσεχή εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η πώληση του Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ