aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κοντά σε Γκούντμουντσον η Μπέρνλι

Έτοιμη να πραγματοποιήσει την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή φαίνεται πως είναι η Μπέρνλι, καθώς βρετανικά Mέσα μιλούν για συμφωνία μεταξύ των «κλάρετς» και του Ισλανδού διεθνή μέσου της Τσάρλτον, Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον.

Ο 25χρονος ακραίος χαφ, λίγες μέρες μετά το έπος της εθνικής Ισλανδίας, η οποία έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση του Euro, και την υποδοχή ήρωα που έτυχε με τους συμπάικτες του κατά την επιστροφή στην πατρίδα του, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Πέραν των πολύ καλών εμφανίσεων που έκανε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Γκούντμουντσον είχε μία φουλ-σεζόν με την Τσάρλτον, μετρώντας στην Τσάμπιονσιπ 40 συμμετοχές με 6 γκολ και 12 ασίστ. Παρ’όλα αυτά, δεν κατάφερε να σώσει τους Λονδρέζους που υποβιβάστηκαν στη League One της ερχόμενης περιόδου.

Η μεταγραφή δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πάντως πριν από τη Δευτέρα, όταν και η αποστολή της Μπέρνλι θα μεταβεί στη Γαλλία για την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ