aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Κόλλησε» η Λίβερπουλ και έδωσε ευκαιρία στη Σίτι να... ξεφύγει (vid)

«Κόλλησε» η Λίβερπουλ και έδωσε ευκαιρία στη Σίτι να… ξεφύγει (vid)

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Σον στο 56′, έπειτα από γύρισμα του Σεσενιόν, ενώ ο Ντίας απάντησε στο 74′ με σουτ εκτός περιοχής, έχοντας και την τύχη με το μέρος του.

Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 64′ αντί του Ρόμπερτσον και προσπάθησε να προκαλέσει ρήγματα με τις σέντρες του, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να απειλήσει με σετ επιθέσεις, ενώ οι Λονδρέζοι προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις.

Η Τότεναμ απείλησε στο 7′ με τον Μπεντανκούρ, όμως ο Άλισον έδειξε τα αντανακλαστικά του, ενώ πέντε λεπτά μετά ένα σουτ του Κέιν μέσα στην περιοχή κόπηκε από εξαιρετικό τάκλιν του Χέντερσον.

Οι “reds” απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Ντίαζ στο 32′ και το 42′, ωστόσο ο Λορίς ανταποκρίθηκε και στις δύο φάσεις. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο η κεφαλιά του Φαν Ντάικ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τα σπιρούνια απάντησαν στα δοκάρια με ένα σουτ του Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ, το οποίο “κατέληξε” στο δοκάρι του Άλισον.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ βρήκε δίχτυα στην πρώτη της καλή στη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γήπεδο “έγειρε” προς την πλευρά της εστίας των Λονδρέζων, καθώς οι παίκτες του Κλοπ πίεσαν ασφυχτικά.

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τον Κώστα Τσιμίκα για να απειλήσει κυρίως με σέντρες, ενώ έριξε και τον Ζότα, παίζοντας τα όλα για όλα. Το γκολ του Ντίας έδωσε προσωρινά ελπίδα στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ, η οποία όμως δεν μπόρεσε να πετύχει την ανατροπή στο φινάλε του αγώνα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (65′ Τσιμίκας), Χέντερσον (65′ Ζότα), Φαμπίνιο (88′ Κεϊτά), Τιάγκο, Σαλάχ, Μανέ, Ντίας.

Τότεναμ: Λορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χέιμπιεργκ, Σέσενιον (78′ Σάντσεζ), Κουλουσέβσκι (85′ Γουίνκς), Κέιν, Σον (90+1′ Μπέρχβαϊν).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ