aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κόλλησε» η Άρσεναλ, επιτέλους νίκη για Λέστερ (vids)

«Κόλλησε» η Άρσεναλ, επιτέλους νίκη για Λέστερ (vids)

Το νικηφόρο σερί έξι αγωνιστικών της Άρσεναλ σταμάτησε η Μίντλεσμπρο, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 0-0. Οι «κανονιέρηδες» εκεί που έδειχναν να βρίσκουν ρυθμό και οδηγούσαν την κούρσα στην Πρέμιερ Λιγκ, υποχρεώθηκαν στην τρίτη φετινή απώλεια βαθμών.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στα τελευταία λεπτά, στην προσπάθεια να «κλέψει» το «τρίποντο», ωστόσο δεν τις αξιοποίησε και μοιραία έμεινε στο μηδέν.

Σε αντίθεση με την Άρσεναλ, η Λέστερ μετά από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα γεύτηκε τη χαρά της νίκης, καθώς επιβλήθηκε 3-1 της Κρίσταλ Πάλας και πήρε βαθμολογική ανάσα. Τα γκολ των πρωταθλητών που προηγήθηκαν με 3-0 σημείωσαν οι Μούσα (42’), Οκαζάκι (63’) και Φουξ (80’), με τον Καμπάιγ να διαμορφώνει το τελικό 3-1 πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Στο μεταξύ, η Έβερτον συνέχισε την καθοδική πορεία της, καθώς ηττήθηκε 2-1 από τη Μπέρνλι και απώλεσε βαθμούς για τέταρτο σερί ματς. Αντίθετα, πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Στόουκ με 2-1 επί της Χαλ και «ξεκόλλησε» από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Σπουδαίας σημασίας νίκη, έστω και αγχωτικά, πέτυχε και η Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε 1-0 της Σάντερλαντ χάρη σε γκολ του Ρέιντ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Leicester City vs Crystal Palace 3-1 All Goals… από sforlife


//////////////// από hqfootball2016

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Μπόρνμουθ-Τότεναμ 0-0
Αρσεναλ-Μίντλεσμπρο 0-0
Μπέρνλι-Εβερτον 2-1
Χαλ-Στόουκ Σίτι 0-2
Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 3-1
Σουόνσι-Γουότφορντ 0-0
Γουέστ Χαμ-Σάντερλαντ 1-0
Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρομ (19:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον 23/10
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ. 23/10

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ