aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Κολλημένος» με τον Μανέ ο Ζιντάν

«Κολλημένος» με τον Μανέ ο Ζιντάν

Σε ρυθμούς… Ζινεντίν Ζιντάν κινούνται όλο στη Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ο Γάλλος τεχνικός επέστρεψε. Λογικό εδώ που τα λέμε. Ένας από τους παίκτες που έχει βάλει στο… μάτι ο «Ζιζού» είναι ο Σαντιό Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με τη Λίβερπουλ. Τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό το λόγο και ο Ζιντάν θέλει πώς και πώς να τον πείσει, ώστε να αφήσει τους «κόκκινους» για χάρη της «βασίλισσας».

Κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Και σίγουρα για να συμβεί αυτή η μεταγραφή θα πρέπει οι «μερένχες» να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πρώτος και καλύτερος ο Μανέ!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει του καλοκαιριού φαίνεται πως υπάρχουν πολλά ονόματα. Πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στο μπλοκάκι του Ζιντάν. Έντεν Αζάρ, Νεϊμάρ, Κιλιάν Μπαπέ, Ναμπίλ Φεκίρ.

Αυτοί είναι μερικοί από αυτούς που γράφονται ή που ακούγονται έντονα για την ισπανική ομάδα. Ωστόσο, πρώτος και καλύτερος στην εν λόγω λίστα είναι ο Μανέ. Ο Αφρικανός επιθετικός χάρη στην ταχύτητά του και την αποτελεσματικότητά του έχει κάνει τον «Ζιζού» να… κολλήσει μαζί του.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η «Marca». Με την εν λόγω ισπανική εφημερίδα να είναι πολύ καλά ενημερωμένη στα θέματα της «βασίλισσας», όπως επιβεβαιώνει και το παρελθόν. Παρόλα αυτά πολλά θα κριθούν μετά το τέλος της σεζόν.

Αν και εφόσον η Λίβερπουλ τα έχει πάρει όλα τότε δύσκολα ο Μανέ θα φύγει. Αν όμως δεν συμβεί αυτό, τότε όλα παίζονται, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η «Marca».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ