aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΚλοπ: Ξύπνησε μεθυσμένος σε φορτηγό, έκανε... οτοστόπ και είχε κότες για παρέα!

Κλοπ: Ξύπνησε μεθυσμένος σε φορτηγό, έκανε… οτοστόπ και είχε κότες για παρέα!

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε μια από τις πιο απίθανες ιστορίες που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί σε άνθρωπο μετά από μεθύσι και ίσως τελικά να μη θυμάται και πολλά από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου με τη Ντόρτμουντ το 2011…

Ο Γερμανός νυν τεχνικός της Λίβερπουλ μίλησε στο ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει η Amazon για τους Βεστφαλούς κι εκεί αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη ζωή του στην ιστορία που εκτυλίχθηκε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πριν από 8 χρόνια.

«Ήμουν χάλια, κάτι το οποίο νομίζω φάνηκε και στις συνεντεύξεις που έδινα στις κάμερες εκείνη τη μέρα. Δεν θυμάμαι και πολλά από τους πανηγυρισμούς για να είμαι ειλικρινής. Θυμάμαι όμως ένα πράγμα.

Δεν ξέρω αν το έχει μάθει κανείς μέχρι σήμερα. Ξύπνησα σε ένα φορτηγό σε ένα γκαράζ! Ολομόναχος! Δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί. Δεν θυμάμαι… Όταν ξύπνησα και βγήκα από το φορτηγό βρέθηκα σε ένα μεγάλο εργοστάσιο. Τότε είδα από μακριά έναν άνδρα στο προαύλιο και σφύριξα δυνατά για να με ακούσει.

Ήταν ο Άκι Βάτσκε (σ.σ. Χανς – Γιοακίμ Βάτσκε, ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ). Βγήκαμε στο δρόμο, σταματήσαμε έναν Τούρκο με ένα station wagon. Ο Άκι του είπε να μας πάει σε ένα ιταλικό εστιατόριο κι εκείνος αρνήθηκε. Τότε ο Άκι έβγαλε από την τσέπη του 200 ευρώ και ο οδηγός αμέσως δέχθηκε.

Κάθισα στα πίσω καθίσματα και άκουγα συνεχώς ήχους από το πορτ-παγκάζ. Ναι, είχε κότες εκεί μέσα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ