aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Τρέλα όλο αυτό που συμβαίνει με την Σίτι, απορώ με όσους αμφισβητούν τον Πεπ»

Κλοπ: «Τρέλα όλο αυτό που συμβαίνει με την Σίτι, απορώ με όσους αμφισβητούν τον Πεπ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ περιέγραψε την κόντρα των Λίβερπουλ και Σίτι τα τελευταία χρόνια με τη λέξη «τρέλα», χαρακτήρισε τον Γκουαρδιόλα ως τον κορυφαίο στον κόσμο και ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα του νικήσει, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και τον τίτλο.

Ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων» έδειξε και ο ίδιος ενθουσιασμένος με την ιστορία που έχουν φτιάξει οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στη διεκδίκηση της κορυφής στην Premier League.

«Ποτέ δεν προετοιμαστήκαμε για τέτοια ματς με το σκεπτικό πως θα πάμε να διαλύσουμε τον αντίπαλο. Χρειάζεσαι σεβασμός και ειδικά σε μια ομάδα όπως η Σίτι που δεν έχει αδυναμίες.

Δεν θα έλεγα ότι είμαστε ευγνώμονες στην Σίτι για την ποιότητα που έχει, όμως, αυτό μας ώθησε κι εμάς στη βελτίωση. Είναι τρέλα όλο αυτό που συμβαίνει με την Σίτι τα τελευταία χρόνια και οι μάχες που δίνουμε για τον τίτλο. Ο ένας πιέζει τον άλλον για να γίνει καλύτερος» είπε χαρακτηριστικά, ενώ, μιλώντας για τον… μεγάλο του αντίζηλο στον απέναντι πάγκο, Πεπ Γκουαρδιόλα, σχολίασε:

«Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πώς γίνεται κάποιος ν’ αμφισβητεί πως ο Πεπ είναι ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Όσα έχει καταφέρει, το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του, είναι λόγοι που εμείς σκεφτόμαστε παραπάνω και προσπαθούμε να διορθώσνουμε τα λάθη που κάνουμε».

Όσο για την ευκαιρία που έχει η Λίβερπουλ να φτάσει στο +2 με πιθανή κατάκτηση των τριών βαθμών, ο Kloppo ήταν ξεκάθαρος:

«Αν ο κόσμος θεωρεί ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα και θα το έχουμε πάρει όταν βρεθούμε στο +2 σε περίπτωση νίκης, τότε είναι δικό του πρόβλημα αυτό…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ