aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Τόσο καιρό δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ούτε τον ήχο του Champions League»

Κλοπ: «Τόσο καιρό δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ούτε τον ήχο του Champions League»

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ισοφάρισε σε 1-1 στο 89ο λεπτό του αγώνα με την Άστον Βίλα και στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα επιστρέψει στο Europa League μετά από οκτώ χρόνια, με τον Γερμανό τεχνικό να είναι ικανοποιημένος από την επιτυχία των παικτών του.

Ο Κλοπ θέλοντας να τονίσει πόσο μακριά από το Champions League βρέθηκαν οι κόκκινοι κατά τη διάρκεια της σεζόν είπε πως δεν άκουγαν ούτε τον ήχο του.

«Θα κάνουμε το Europa League τη διοργάνωσή μας. Δεν είμαι τόσο κακομαθημένος. Το ότι έχουμε ήδη προκριθεί στο Europa League είναι απίστευτο, με όλες αυτές τις ομάδες γύρω μας. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο και το κάναμε, αυτό είναι καλό.

Τόσο καιρό δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ούτε τον ήχο του Champions League, τόσο μακριά ήμασταν. Το Europe League είναι μια χαρά. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε στο BBC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ