aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Το Nations League είναι η πιο ανούσια διοργάνωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο»

Κλοπ: «Το Nations League είναι η πιο ανούσια διοργάνωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο»

Η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί κόντρα στην Χάντερσφιλντ το απόγευμα του Σαββάτου με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και αυτό “καίει” τον Γιούργκεν Κλοπ, παρόλα αυτά ο Γερμανός είχε χρόνο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου να κάνει ειδική μνεία και σε ένα θέμα που δεν άπτεται της άμεσης επικαιρότητας των “κόκκινων”.

Αυτό ήταν η νέα διοργάνωση που μπήκε στη ζωή των ποδοσφαιρόφιλων εδώ και λίγους μήνες, το Nations League που δίνει ουσιαστικά μία ακόμα ευκαιρία στις ομάδες για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020, με τον Κλοπ όχι μόνο να είναι κάθετα αντίθετος με αυτή τη διοργάνωση αλλά και να τη στηλιτεύει.

“Εσείς θέλετε όπερα κάθε βράδυ ή κάθε δύο μήνες; Μου αρέσουν οι μεγάλες διοργανώσεις όμως από κάποιο σημείο και έπειτα, θα πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς τα πίσω.

Το Nations League είναι μία καλή ιδέα, για άλλο όμως άθλημα, αφού στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για να διεξαχθεί.

Δεν θέλεις να βλέπεις τον Άντονι Τζόσουα να μάχεται κάθε βράδυ. Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό”, δήλωσε ο οργισμένος Κλοπ ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Χάντερσφιλντ το απόγευμα του Σαββάτου, και πρόσθεσε:

“Άλλα σπορ, όπως το αμερικανικό ποδόσφαιρο για παράδειγμα, έχουν ένα πραγματικό διάλειμμα για τους αθλητές.

Στο μπάσκετ υπάρχει η καλοκαιρινή λίγκα (summer league). Μόνο στο ποδόσφαιρο έχουμε το Nations League. Όλοι θέλουν τις μεγάλες διοργανώσεις όπου μπορείς να υποβιβαστείς, να προβιβαστείς, να διεκδικήσεις κάτι.

Μου αρέσουν και μένα οι διοργανώσεις αλλά κάποιος θα πρέπει να σκεφτεί πως έχουμε να κάνουμε με παίκτες που θέλουν ξεκούραση. Θεωρώ λοιπόν πως έχουμε να κάνουμε με την πιο ανούσια διοργάνωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ