aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Πάντοτε ευπρόσδεκτος ο Τζέραρντ»

Κλοπ: «Πάντοτε ευπρόσδεκτος ο Τζέραρντ»

Έπειτα από την αινιγματική ανάρτηση του Στίβεν Τζέραρντ στα social media, ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή του «Stevie G» στη Λίβερπουλ και ο Γερμανός κόουτς τόνισε πως η πόρτα θα είναι πάντοτε ορθάνοιχτη για τον Άγγλο χαφ.

Ο θρύλος των «κόκκινων», έδειξε ν’ αποχαιρετά τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, μέσω Instagram, γράφοντας για τις μοναδικές εμπειρίες που αποκόμισε κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ και τη συμμετοχή του στο MLS, ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα στο μυαλό του.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Μπρομ και την αγχωτική νίκη (2-1) στο «Άνφιλντ», ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για τον Τζέραρντ και αυτό που είχε να πει ήταν πως:

«Είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος στην ομάδα. Ασφαλώς και θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη, αλλά δεν φαντάζεστε πόσο αποδεκτός και ευπρόσδεκτος είναι απ’ όλους μας. Η πόρτα είναι πάντοτε ανοιχτή για εκείνον στον σύλλογο. Οτιδήποτε έχουμε ήδη συζητήσει ή θα συζητήσουμε τον επόμενο καιρό, θα μείνει μέχρι νεοτέρας ανάμεσα σε μένα και σ’ εκείνον»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ