aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚλοπ: «Ο Φιρμίνο δεν χρειάζεται ξεκούραση»

Κλοπ: «Ο Φιρμίνο δεν χρειάζεται ξεκούραση»

Καθόλου δεν ανησυχεί για τη φόρμα του Ρομπέρτο Φιρμίνο ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Ο Βραζιλιάνος φορ έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στα τελευταία εννέα παιχνίδια και πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι χρειάζεται ξεκούραση, εκτός από τον Κλοπ.

«Όχι. Δουλεύει σκληρά, μερικές φορές καλύτερα, μερικές λιγότερο καλά, αλλά πάντα καλά. Έτσι είναι. Σίγουρα θα είναι όλα καλά. Κι αν δεν σκόραρε σε λίγα τελευταία ματς… ένα σε εννιά; Σε όλες τις διοργανώσεις; Δε σκόραρε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα; Εντάξει, καλά. Δεν ανησυχώ. Συμβαίνουν αυτά. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Στο τέλος όλα θα είναι καλά».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Φιρμίνο χρειάζεται ξεκούραση απάντησε αρνητικά.

«Η αλήθεια είναι πως όχι,αλλά φυσικά είναι κάτι που το σκεφτόμαστε. Συχνά φτάνουμε στην απόφαση ότι πρέπει να παίξει. Είτε βασικός, αλλά μερικές είναι καλύτερα να μπαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όταν όλοι οι υπόλοιποι είναι λίγο κουρασμένοι, αλλά θα δούμε πώς θα το διαχειριστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ