aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Ναι, ο Σαλάχ θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη Χρυσή Μπάλα, αλλά οι...

Κλοπ: «Ναι, ο Σαλάχ θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη Χρυσή Μπάλα, αλλά οι δημοσιογράφοι ψηφίζετε, όχι εγώ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατέλαβε την 7η θέση στη λίστα της Χρυσής Μπάλας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να υποαστηρίζει πως θα περίμενε ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ να βρίσκεται ψηλότερα στην κατάταξη. Μάλιστα, ο Γερμανός κόουτς απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε, τόνισε πως πρόκειται για “λάθος” των δημοσιογράφων, καθώς αυτοί είναι που έχουν δικαίωμα ψήφου.

«Για αν είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Νομίζω είδα κάπου τις ψήφους. Δεν ξέρω ακόμα πως ακριβώς, αλλά εσείς οι δημοσιογράφοι δεν ψηφίζετε; Δεν πρέπει να με ρωτάτε λοιπόν. Είναι δικό σας λάθος. Επομένως, είναι όπως είναι. Εσείς είστε οι δημοσιογράφοι. Αν νομίζετε ότι θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα, τότε θα έπρεπε να είχατε πείσει τους συναδέλφους σας.

Πραγματικά, δεν είμαι σίγουρος για τη Χρυσή Μπάλα. Νομίζω ότι πάντα μπορείτε να το δώσετε στον Λιονέλ Μέσι για την καριέρα του. Για τους ποδοσφαιριστές αυτός είναι. Αλλά αφού δεν τη δώσατε στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αυτή τη στιγμή, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να την πάρει», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Κόκκινων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ