aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ για Σαλάχ: «Ξεκάθαρα ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο»

Κλοπ για Σαλάχ: «Ξεκάθαρα ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο»

Σκόραρε για όγδοο σερί ματς της Λίβερπουλ, το καλύτερο σερί του κλαμπ τα τελευταία επτά χρόνια. Και ήταν ένα γκολ με τη γνωστή συνταγή, άλλο ένα αριστουργηματικό «μόνος του κι όλοι τους» σόλο από τα δεξιά. Μοίρασε άλλη μία «μαγική» ασίστ, όπως και απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μο Σαλάχ είναι βγαλμένος από την παρθενική του χρονιά στο Μέρσεϊσαϊντ, έχει βαλθεί να θέσει ρεκόρ παραγωγικότητας στο Νησί (10 γκολ σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ως τώρα) κι αναμενόμενα έχει «αιχμαλωτίσει» τον Γιούργκεν Κλοπ με το επίπεδο απόδοσης στο οποίο βρίσκεται, βάζοντας από νωρίς τους Reds στην κορυφή της Premier League.

Μετά τη νέα μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στη Γουότφορντ, ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορούσε παρά να αποθεώσει με το ύψιστο κοπλιμέντο τον Αιγύπτιο σταρ, δίνοντας του τον άτυπο τίτλο του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη τη δεδομένη χρονική στιγμή:

«Ελάτε τώρα, ποιος είναι καλύτερος απόο τον Σαλάχ αυτή τη στιγμή; Δεν υπάρχει καλύτερος, είναι ξεκάθαρο. Είναι κορυφαίος. Το βλέπουμε όλοι. Ποιος είναι καλύτερός του; Δεν χρειάζεται να μιλάμε συνέχεια για αυτά που έχουν πετύχει ο Μέσι και ο Ρονάλντο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και την κυριαρχία τους. Αυτή τη στιγμή, ο Σαλάχ είναι ο καλύτερος. Η εμφάνισή του απόψε ήταν τεράστια. Η πάσα για το πρώτο γκολ ήταν ιδανική και το γκολ του ξεχωριστό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ