aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Ερωτεύτηκα πάλι τους παίκτες μου»

Κλοπ: «Ερωτεύτηκα πάλι τους παίκτες μου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαμογελούσε πλατιά μετά τον απίθανο τρόπο με τον οποίο η Λίβερπουλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και δήλωσε πως… ερωτεύτηκε ξανά τους ποδοσφαιριστές του με την προσπάθεια που κατέβαλαν για να γυρίσουν από το εις βάρος τους 3-1 του ημιχρόνου κόντρα στη Λέστερ για να φτάσουν στο 3-3 και να πανηγυρίσουν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο κόους της Λίβερπουλ σχολίασε πως ακόμα κι αν η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη στο πρώτο μέρος, με τη Λέστερ να πετυχαίνει εύκολα γκολ, όλα λειτούργησαν υπέρ της εξέλιξης και της βελτίωσης των νεαρών ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ και γενικότερα της ομάδας που έβγαλε χαρακτήρα στο χορτάρι.

«Τους αγαπούσα από πριν τους παίκτες μου, αλλά τώρα τους ερωτεύτηκα ξανά. Έδειξαν απίστευτο χαρακτήρα στο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος με τα παιδιά. Ακόμα και με το πρώτο ημίχρονο γιατί για να βελτιωθείς και να εξελιχθείς πρέπει να κάνεις λάθη. Πέσαμε στην παγίδα των αντιπάλων και κάναμε τα λάθη που ήθελαν να κάνουμε, όμως κάπως έτσι μαθαίνεις τελικά» είπε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ