aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Έκανα την αναμνηστική δόση του εμβολίου»

Κλοπ: «Έκανα την αναμνηστική δόση του εμβολίου»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αποκάλυψε πως έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου και προτρέπει όλο τον κόσμο να ακούσει τους ειδικούς και να ακούσουν όσα λένε.

«Το μήνυμά μου ευελπιστώ να είναι ξεκάθαρο. Εμπιστεύομαι τους ειδικούς, ακολουθώ τις συμβουλές των έξυπνων ανθρώπων με την κατάλληλη εκπαίδευση, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για τη μελέτη αυτών των καταστάσεων.

Και στη Λίβερπουλ εμείς λαμβάνουμε πλέον πιο αυστηρά μέτρα, νομίζω είμαστε και στο 100% των εμβολιασμένων στο κλαμπ και είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχω θέμα να σας πω αν έκανα την αναμνηστική δόση και το έκανα αμέσως μόλις έγινε διαθέσιμο ξανά το εμβόλιο.

Αν συναντήσω ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι και μου πουν ότι δεν το έχουν κάνει, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τους πείσω ν’ ακούσουν τους ειδικούς. Δεν είναι θέμα ν’ ακούσουν εμένα, αλλά τους ειδικούς, αυτούς που ξέρουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ