aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Έχουμε τρία νέα κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές»

Κλοπ: «Έχουμε τρία νέα κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως υπάρχουν τρία κρούσματα κορωνοϊού στη Λίβερπουλ, όμως δεν έχει ζητηθεί αναβολή του αγώνα με την Τσέλσι (2/1, 18:30).

«Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊό στην ομάδα και κάποια ακόμη στο stuff. Δεν είναι ωραία η κατάσταση. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιοι είναι καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα μοριακά τεστ, αλλά θα το δείτε στην αποστολή. Θα είναι ξεκάθαρο», είπε ο Κλοπ.

Σε ερώτηση για το αν οι Reds θα ζητήσουν αναβολή του αγώνα με την Τσέλσι, τόνισε πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια κίνηση, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη διασπορά προς το παρόν, όμως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ώρες.

«Όχι ακόμη, αλλά δεν γνωρίζουμε. Δεν έχουμε ακόμη μία μεγάλη διασπορά που 10,15,20 παίκτες θα έχουν κορωνοϊό. Για εμάς είναι κάθε μέρα και από ένα. Είναι σαν λοταρία, στεκόμαστε και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε. Αυτή την στιγμή, πιθανότατα δεν θα ζητήσουμε αναβολή. Όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάστασή μας σε λίγες ώρες» ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ