aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Δύσκολο για τους αντιπάλους να μας αντιμετωπίσουν σε τέτοια ατμόσφαιρα»

Κλοπ: «Δύσκολο για τους αντιπάλους να μας αντιμετωπίσουν σε τέτοια ατμόσφαιρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Έβερτον, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο κόουτς των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μίλησε για την ατμόσφαιρα του «Άνφιλντ», το εντυπωσιακό σερί της ομάδας του, αλλά και τον Ντιβόκ Οριγί.

«Αν μπορούμε να δημιουργούμε σε κάθε ματς τέτοια ατμόσφαιρα είναι δύσκολο για τους αντιπάλους μας να μας αντιμετωπίσουν για 95 λεπτά», τόνισε αρχικά ο Γερμανός προπονητής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό σερί που έχει φτιάξει η ομάδα του.

«Ο αριθμός των νικών που έχουμε πάρει τους τελευταίους μήνες είναι… τρελός. Πρέπει να δουλέψεις και τα παιδιά το έκαναν ξανά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Ντιβόκ Οριγί, χαρακτηρίζοντάς τον επιθετικό παγκόσμιας κλάσης.

«Δεν μπαίνει πάντα στην αποστολή και αυτό είναι γελοίο, όμως είναι πάντα εκεί όταν τον χρειαζόμαστε. Δεν θα μου λείψει ποτέ άλλος ποδοσφαιριστής όσο αυτός. Είναι επιθετικός παγκόσμιας κλάσης, ένας θρύλος και θα μείνει θρύλος για πάντα. Οι δυνατότεροι παίκτες είναι αυτοί που δεν παίζουν πάντα. Ο Τσάμπερλεϊν, ο Έλιοτ, ο Μιναμίνο, ακόμα και ο Ουίλιαμς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ