aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Δεν θα αποκτήσουμε ανεμβολίαστους παίκτες, είναι απειλή για όλους μας»

Κλοπ: «Δεν θα αποκτήσουμε ανεμβολίαστους παίκτες, είναι απειλή για όλους μας»

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει απόψε την Τότεναμ στο Λονδίνο με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και να παραμείνει κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι στην κούρσα για τον φετινό πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ο Κλοπ ρωτήθηκε για το αν η κατάσταση εμβολιασμού ενός παίκτη θα παίξει ρόλο στο μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και ο Γερμανός έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

«Ναι, θα μας επηρεάσει σίγουρα. Είχα ρωτηθεί και σε άλλες συνεντεύξεις Τύπου αλλά δεν το είχα σκεφτεί καθώς δεν ήξερα πότε θα υπογράψουμε έναν παίκτη. Αλλά από τότε το σκέφτηκα. Σε μια τέτοια κατάσταση, αν ένας παίκτης δεν εμβολιαστεί καθόλου, είναι μια συνεχής απειλή για όλους μας. Δεν θέλει να είναι απειλή, φυσικά. Δεν είναι ότι σκέφτεται, “Δεν νοιάζομαι για τους άλλους” όμως αποτελεί απειλή και πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «ρεντς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ