aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Δεν με εκπλήσσει η έως τώρα πορεία της Γιουνάιτεντ - Πώς θα μπορούσε να...

Κλοπ: «Δεν με εκπλήσσει η έως τώρα πορεία της Γιουνάιτεντ – Πώς θα μπορούσε να μην είναι καλή;»

Για το μεγάλο κυριακάτικο (5/3, 18:30) ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως σέβεται την καλή έως τώρα πορεία της αντιπάλου του στη φετινή σεζόν, όμως εστιάζει περισσότερο στο πως θα μπορέσει η δικιά του ομάδα να καταφέρει να δημιουργήσει προβλήματα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκους Ράσφορντ και πρόσθεσε ότι πάντα ανυπομονεί για τα μεγάλα αυτά ντέρμπι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ:
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Έχουν πάρει πολλούς βαθμούς και έχουν παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο φέτος, αλλά ήμασταν εκεί τα προηγούμενα χρόνια και εκεί θέλουμε να επιστρέψουμε. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο το τι κάνει η Γιουνάιτεντ. Σέβομαι ό,τι έχουν πετύχει. Τους αναλύουμε και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να τους πληγώσουμε».

Για την επίδραση του Τεν Χαγκ: «Δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής. Αν με εκπλήσσει η έως τώρα πορεία του; Μάλλον όχι. Δείτε το ρόστερ τους και πείτε μου, πώς θα μπορούσαν να μην είναι καλοί; Δεν έχουν ούτε έναν παίκτη που να σε κάνει να σκεφτείς «Τι κάνει αυτός εκεί;». Έχουν μεγάλη εμπειρία, ποιότητα και σωστό τρόπο παιχνιδιού. Ο Ράσφορντ είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής του. Πώς θα μπορούσαν να μην είναι μια επιτυχημένη ομάδα με την ποιότητα που διαθέτουν;».

Για τον Ράσφορντ: «Είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, όταν είσαι προπονητής της Λίβερπουλ, να νιώσεις χαρούμενος για επιτυχίες της Γιουνάιτεντ. Βρίσκομαι εδώ για 7.5 χρόνια και ποτέ δεν έπιασα τον εαυτό μου να θέλει να νικήσουν. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος για τον Ράσφορντ, πέρσι δεν ήταν στα καλύτερά του, αλλά φέτος παίζει φανταστικά».

«Πάντα ανυπομονώ για αυτά τα παιχνίδια. Όποτε αντιμετωπίζουμε τη Γιουνάιτεντ, πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίσταση. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων απέναντί τους, αλλά γνωρίζουμε ότι φέτος είναι πολύ καλύτεροι. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ