aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚλοπ: «Δεν είμαι και ο Πάπας του ποδοσφαίρου» (vid)

Κλοπ: «Δεν είμαι και ο Πάπας του ποδοσφαίρου» (vid)

Ο Γερμανός τεχνικός φάνηκε να έχει ανοίξει «μέτωπο» με τον «Τσόλο» μετά τις αναμετρήσεις των Λίβερπουλ και Ατλέτικο από τις αρχές του 2020, όταν τότε, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη, οι «κόκκινοι» είχαν ν’ αντιμετωπίσουν μονάχα μια σθεναρή άμυνα.

Βέβαια, έφυγαν με ήττα (1-0) από το Wanda Metropolitano και στη ρεβάνς των «16» εκείνου του Τσάμπιονς Λιγκ οι «ροχιμπλάνκος» επιβλήθηκαν 3-2 στην παράταση για να προκριθούν στα προμηιτελικά και να έρθει το πρώτο και μεγάλο lockdown στον κόσμο λόγω του κορονοϊού.

Ο Κλοπ, λίγο μετά το 3-2 της Λίβερπουλ στη Μαδρίτη, το βράδυ της Τρίτης, αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, θέλησε να πει: «Δεν είμαι ο Πάπας του ποδοσφαίρου.

Ορισμένα πράγματα στη ζωή δεν μου αρέσουν κι άλλα τα προτιμώ λίγο περισσότερο, όμως σέβομαι απόλυτα τα πάντα. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος με τον Ντιέγκο, δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ αυτό που κάνει εκείνος. Πόσα χρόνια είναι εδώ ο Ντιέγκο; 10; Μεγάλη επιτυχία! Τότε γιατί να παίξει κάτι που μου αρέσει εμένα;» ήταν τα λόγια του Kloppo.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ