aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κλοπ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά το παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Νάπολι για τους ομίλους του Champions League . Ο προπονητής των «Κόκκινων», στη συνέντευξη Τύπου, ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

«Κανένα σουτ στο τέρμα, δε θυμάμαι από πότε έχει να συμβεί αυτό. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν καλύτερα από εμάς και άξιζαν τους τρεις βαθμούς. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το τι έφταιξε. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχω εγώ, όμως θέλω μια μέρα ακόμα για να δω τι πήγε στραβά.

Είμαι σίγουρος ότι οι λόγοι είναι προφανείς και θα το λύσουμε. Όμως σήμερα δεν ήμασταν καλοί και συνήθως όταν δεν παίζεις καλά χάνεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σχετικά καλοί, όμως στο δεύτερο όχι και όταν ο τερματοφύλακάς σου είναι ο καλύτερός σου παίκτης τα πράγματα δεν είναι καλά».

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κεϊτά: «Είναι στην πλάτη, έτσι άκουσα, δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει ,θα χρειαστεί να περιμένουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ