aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Αν θες να βρίσκεσαι στις κορυφαίες θέσεις δεν μπορείς να χάνεις βαθμούς»

Κλοπ: «Αν θες να βρίσκεσαι στις κορυφαίες θέσεις δεν μπορείς να χάνεις βαθμούς»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το ξεκίνημα της Λίβερπουλ στην Premier League, αναφέροντας πως αν η ομάδα του θέλει να μείνει κοντά στις άλλες ομάδες τότε δεν μπορεί να χάνει εύκολα βαθμούς.

Παράλληλα ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε και στο βαρύ πρόγραμμα με τα τρία παιχνίδια την εβδομάδα, επισημαίνοντας ότι είναι ξεκάθαρο πως θα κάνει αλλαγές στις ενδεκάδες του για να κρατά φρέσκους τους παίκτες.

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

Για το ξεκίνημα της Λίβερπουλ: «Δεν βρίσκομαι πολύ κοντά στις άλλες ομάδες, αλλά είναι μια καλή αρχή για εμάς. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά, αν θέλεις να βρίσκεσαι στις κορυφαίες θέσεις, δεν μπορείς να χάνεις βαθμούς. Έτσι είναι. Συνεχίζουμε. Δεν εκπλήσσομαι από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων».

Για το πρόγραμμα και τη διαχείρηση του ρόστερ: «Μιλήσαμε για το πρόγραμμα, αυτό είναι φυσιολογικό για εμάς, τρία παιχνίδια την εβδομάδα είναι δύσκολο, οπότε πρέπει να σκεφτείτε ότι θα κάνουμε ξανά αλλαγές, αυτό είναι ξεκάθαρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ