aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλείδωσε το deal και ο Κλοπ ενεργοποιεί νέα «βόμβα»

Κλείδωσε το deal και ο Κλοπ ενεργοποιεί νέα «βόμβα»

Ιδανικότερη εκκίνηση στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι δεν θα μπορούσε να περιμένει ούτε ο πιο φανατικός φίλος της Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει κλείσει από πέρυσι τον Ναμπίλ Κεϊτά από την Λειψία, στις αρχές του μήνα έκανε δικό της από την Μονακό τον Φαμπίνιο ενώ τώρα είναι μία ανάσα από νέα μεταγραφή που θα εκτοξεύσει τη μεσαία γραμμή της.

Διαβάστε επίσης: Ο Kλοπ τραγουδούσε τα ξημερώματα για τη γ@μημένη τύχη της Ρεάλ (vid)

Το νέο όνομα που θα αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της είναι ο Ναμπίλ Φεκίρ, με την «Equipe» να αποκαλύπτει το βράδυ της Πέμπτης μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της πως επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ της Λίβερπουλ και της Λιόν για τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Σαλάχ: «Η φετινή χρονία είναι μόνο η αρχή»

«Το ποσό στο οποίο επήλθε η συμφωνία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν και οι διοικούντες την Λιόν δεν έχουν κρύψει πως δεν θα άφηναν τον παίκτη να φύγει με ποσό κάτω από τα 60.000.000 ,ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει πως ο 24χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός θα περάσει την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «κόκκινων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ