aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλασσικός Κλοπ, άφησε το Σίτι - Τότεναμ στο 2-1 και βγήκε για Σαββατόβραδο (vid)

Κλασσικός Κλοπ, άφησε το Σίτι – Τότεναμ στο 2-1 και βγήκε για Σαββατόβραδο (vid)

Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο πρέπει να σταματάει και να μένει στην άκρη, προκειμένου όλοι ν’ απολαμβάνουν στιγμές ζωής με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και με τον Κλοπ να έχει αναφέρει πολλάκις πως είναι από εκείνους που γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να έχεις στιγμές με ανθρώπους κι όχι να μένεις κολλημένος στο… δευτερεύον πράγμα που είναι το άθλημα, ενήργησε βάσει αυτού του σκεπτικού το βράδυ του Σαββάτου.

Παρά το ενδιαφέρον που είχε για τη Λίβερπουλ το ματς της Σίτι με την Τότεναμ στο Etihad, ο Kloppo είδε μέχρι το 2-1 των Λονδρέζων και… το παράτησε.

«Γύρισα σπίτι όταν ήταν το σκορ στο 2-1 για την Τότεναμ και δεν κάθισα να το παρακολουθήσω γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα ισοφάριζε η Σίτι. Βγήκαμε έξω και στο αυτοκίνητο ο οδηγός με ενημέρωσε για το 2-2 αλλά και το 3-2. Νόμιζα απλά ότι το γύρισε η Σίτι, όμως, ο οδηγός με ενημέρωσε ότι ήταν η Τότεναμ που πήρε τη νίκη» είπε ο Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ