aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚι όμως: Η Άρσεναλ παραμένει η πιο σπάταλη του φετινού καλοκαιριού!

Κι όμως: Η Άρσεναλ παραμένει η πιο σπάταλη του φετινού καλοκαιριού!

Με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνει με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή μεταγραφική της δραστηριότητα, έχοντας ανακοινώσει ήδη τους Τζέιντον Σάντσο και Ραφαέλ Βαράν. Συνολικά, με τα 18 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν δαπανήσει 148 εκατ. ευρώ για την ενίσχυσή της.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είναι αυτή που έχει δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα το φετινό καλοκαίρι, καθώς άλλη ομάδα κατέχει πρωτεία και μάλιστα χωρίς να την υπολογίζει κανείς! Ο λόγος για την απογοητευτική Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. Μπεν Γουάιτ, Σάμπι Λοκονγκά, Νούνο Ταβάρες, Άαρον Ράμσντεϊλ και Μάρτιν Όντεγκαρντ έχουν στοιχίσει συνολικά 154 εκατ. ευρώ και ακόμα το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει.

Στην τρίτη θέση της λίστας είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 133 εκατ. ευρώ, καθώς εκτός του Τζακ Γκρίλις έχει αποκτήσει τον Λίκε Καΐκι από τη Φλουμινένσε, ενώ τέταρτη είναι προς το παρόν η Τσέλσι με τα περίπου 120 εκατ. ευρώ που δαπάνησε για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι.

Ακολουθούν η Άστον Βίλα με 110 εκατ. ευρώ, η Ρόμα με 102 εκατ. ευρώ, η Λειψία με 96 εκατ. ευρώ, η Παρί Σεν Ζερμέν με 80 εκατ. ευρώ (ελεύθεροι οι Μέσι, Βαϊνάλντουμ, Σέρχιο Ράμος, Ντοναρούμα) αποκτώντας τους Χακίμι και Ντανίλο Περέιρα.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Λέστερ με 71 εκατ. ευρώ και η Νόριτς με 63 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ