aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κέιν: «Είδωλο μου ο Ρονάλντο»

Ένα από τα είδωλα του Χάρι Κέιν ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως θα κορνιζάρει τη φανέλα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και δεν ξέρει τι θα κάνει ο Πορτογάλος με την δική του. 

«Ζήτησα τη φανέλα του στο τέλος του αγώνα. Ήταν ένα μεγάλο είδωλο για μένα καθώς μεγάλωνα. Είναι πολύ ωραίο που έχω τη φανέλα του. Θα την κορνιζάρω σίγουρα. Τώρα ο ίδιος δεν ξέρω τι θα κάνει με την δική μου!» δήλωσε στη «Mirror» ο Άγγλος επιθετικός και συμπλήρωσε: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από εμάς. Μια εμφάνιση για την οποία εμείς, οι φίλαθλοι και γενικότερα η ομάδα μπορούμε να είμαστε περήφανοι».

Παράλληλα, ο 24χρονος σέντερ φορ σχολίασε και τις δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τον εκθείασε για την απόδοση του καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. «Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τις δηλώσεις του Ζιντάν για να βελτιωθώ. Έχω ξαναπεί ότι τα ωραία σχόλια βοηθούν έναν επιθετικό, τα χρησιμοποιώ σαν κίνητρο. Όμως, δεν είμαι μόνο εγώ, έχουμε ένα ολόκληρο ρόστερ, μια ολόκληρη ομάδα που δουλεύει σκληρά» είπε χαρακτηριστικά ο Κέιν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ