aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚαθάρισε παραμονή και σπρώχνει τη Λιντς στον υποβιβασμό η Γουέστ Χαμ

Καθάρισε παραμονή και σπρώχνει τη Λιντς στον υποβιβασμό η Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ και τη νέα σεζόν στην Premier League, Λιντς… μάλλον όχι!

Τα «σφυριά» επικράτησαν 3-1 -και μάλιστα με ανατροπή- υποδεχόμενα τα «παγώνια» για την 37η (προτελευταία) αγωνιστική της Premier League. Έτσι, αφενός εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, αφετέρου έσπρωξαν προς τον υποβιβασμό τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις -που παρέμεινε χωρίς νίκη στα τρία παιχνίδια αφού ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία- βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στη 18η θέση με 31 βαθμούς. Δύο λιγότερους από την Έβερτον και έναν περισσότερο από τη Λέστερ (που έχει όμως ματς λιγότερο) και όλα αυτά ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Τότεναμ που καίγετα για βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17′ με δύσκολο βολ-πλανέ του Ροντρίγκο. Ωστόσο, δέχθηκαν την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα με το μονοκόμματο τελείωματα του Ράις στο 31′. Και οι δύο ομάδες είχαν στιγμές στο δεύτερο μέρος, όμως εκείνη που βρήκε το δεύτερο γκολ ήταν η Γουέστ Χαμ με τον Μπόουεν στο 72′. Για να βρει και τρίτο στις καθυστερήσεις (90’+4′), με τον Πακετά να πραγματοποιεί τρομερή ατομική ενέργεια και τον Λανσίνι να γράφει το 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ