aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚατάμεστα γήπεδα στην Αγγλία από τις 19 Ιουλίου!

Κατάμεστα γήπεδα στην Αγγλία από τις 19 Ιουλίου!

Σε κανονικούς ρυθμούς προ κορωνοϊού οδεύει ο αθλητισμός στην Αγγλία, καθώς σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η Κυβέρνηση της χώρας σκοπεύει να επιτρέψει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα με πληρότητα 100% από τις 19 Ιουλίου!

Συγκεκριμένα, μετά τις επιτυχίες, αρχικώς με την ομαλή διεξαγωγή των τελικών του FA Cup και του Λιγκ Καπ με παρουσία κόσμου, αλλά και εκείνων στο Euro 2020 στο «Wembley» αλλά και στο τουρνουά του Wimbledon με πολλούς θεατές, αναμένεται η Κυβέρνηση να ανακοινώσει χαλάρωση των μέτρων στις αθλητικές διοργανώσεις.

Μάλιστα, ακόμα ένα τεστ θα είναι η διεξαγωγή της F1 στο Σίλβερστόουν, παρουσία περίπου 140.000 θεατών στις 18 του μήνα. Μάλιστα, με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία, αν μέχρι τις 19 Ιουλίου κυλήσουν ομαλά με την πανδημία, τότε δεν θα χρειάζεται το ειδικό έγγραφο εμβολιασμού από τους θεατές για την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως από τη νέα σεζόν, η Premier League, αλλά και οι υπόλοιπες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι πολύ πιθανό να αγωνίζονται με 100% πληρότητα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ