aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Καρδιοχτύπησε» η Λίβερπουλ, έκανε το καθήκον της και περιμένει δώρο για τον τίτλο (vid)

«Καρδιοχτύπησε» η Λίβερπουλ, έκανε το καθήκον της και περιμένει δώρο για τον τίτλο (vid)

Καρδιοχτύπησε, νίκησε και ελπίζει! Η ψυχωμένη Λίβερπουλ του βασικού Κώστα Τσιμίκα, πήρε σπουδαίο «διπλό» (1-2) με ανατροπή μέσα στην έδρα της Σαουθάμπτον για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League και συνεχίζει να είναι ζωντανή στην μάχη του τίτλου!

Μετά και από αυτό το συναρπαστικό ματς, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, πλησίασε στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι (με τη διαφορά τερμάτων να είναι +6 για τους «πολίτες») και θέλει γκέλα της στο φινάλε του πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα, σε συνδυασμό με νίκη της κόντρα στη Γουλβς, για να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ιδανικά για τους «κόκκινους», αφού ο Ρέντμοντ με φοβερό τελείωμα που κόντραρε και πήρε έξτρα ύψος, άνοιξε το σκορ για τους «αγίους» μόλις στο 13’. Όμως στο 27’και μετά από αρκετή πίεση, ο Μιναμίνο εκτέλεσε από πλάγια θέση και η Λίβερπουλ το έφερε στα ίσα!

Μπορεί στον ενδιάμεσο (17′), ο Φιρμίνιο να σκόραρε από ασίστ του Τσιμίκα και ο βοηθός να το ακύρωσε ως οφσάιντ, αλλά στο 67′ δεν μπορούσε να συμβεί… πάλι το ίδιο. Ο Έλληνας αριστερός μπακ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε στα σώματα και… καταλάθος στο κεφάλι του Μάτιπ, που χωρίς να το θέλει έγραψε το τελικό 1-2!


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ