aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚαλωσήρθατε στον μαγικό κόσμο του Κέβιν Ντε Μπρόινε (vid)

Καλωσήρθατε στον μαγικό κόσμο του Κέβιν Ντε Μπρόινε (vid)

Μια απολαυστική Σίτι που σε κάτι τέτοια παιχνίδια θα το απολαμβάνει και θα χαρίζει γκολ και θέαμα στον κόσμο της. Αυτό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο πρώτο εντός έδρας ματς των Πρωταθλητών για τη νέα σεζόν, με την Μπόρνμουθ να μην μπορεί να σταματήσει τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα που από το πρώτο μέρος είχαν πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετά τα δυο γκολ του στο Λονδίνο κόντρα στην Γουέστ Χαμ αυτή τη φορά ήταν δημιουργός ετοιμάζοντας το σκοράρισμα για τον Ιλκάι Γκουντογκάν στο 19ο λεπτό. Τη σκυτάλη εν συνεχεία πήρε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και… μάγεψε. Αρχικά στο 31′ με χαμηλό σουτ με το εξωτερικό φάλτσο του δεξιού του ποδιού διπλασίασε τα τέρματα της Σίτι, για να κάνει και την πανέξυπνη μπαλιά προς τον Φόντεν στο 37′ ώστε να σκοράρει και ο Άγγλος επιθετικός, κάνοντας τον Πεπ να χαίρεται με το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα του.

Στην ανάπαυλα και με το παιχνίδι φυσικά να έχει τελειώσει, ο Φιλ Φόντεν έδωσε τη θέση του στον Τζακ Γκρίλις, με το απόκτημα των 100 εκατομμυρίων να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να βάλει κι αυτός την υπογραφή του στο πάρτι που είχαν στήσει οι «πολίτες». Η Σίτι δεν σταμάτησε να ψάχνει κι άλλα γκολ, περισσότερο διασκεδάζοντας το ματς και κάνοντας απλά πράγματα που λόγω και της κατάστασης και της απογοήτευσης των «cherries», οδηγούσαν σε μεγάλες ευκαιρίες.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο του ματς στο Etihad μέχρι το 74′ όταν και άφησε τη θέση του στον Χούλιαν Αλβάρες, ωστόσο, το τελικό 4-0 ήρθε από αυτογκόλ του Τζέφερσον Λέρμα που κόντραρε το γέμισμα που επιχείρησε ο Κανσέλο και η μπάλα έφτασε στο βάθος της εστίας.

Απόλυτη επαναφορά από την Σαουθάμπτον, 2-2 με την Λιντς

Ανοιχτό παιχνίδι, πρωτοβουλίες από την Λιντς, κρατούσε την Σαουθάμπτον στο ματς ο Μπαζούνου. Τα «παγώνια» στο St. Mary’s απέναντι στο σύνολο το Χαζενχούτλ έδειχναν να είναι μια ταχύτητα πάνω από τους αντιπάλους τους και με τους Άαρονσον και Μπάμφορντ προσπαθούσαν να το εκμεταλλευτούν. Βέβαια, στο 14ο λεπτό θα μπορούσε η ομάδα του Μαρτς να μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω του απερίσκεπτου τρόπου που ο Γιορέντε σταμάτησε με τις τάπες τον Άρμστρονγκ, αλλά τελικά το γλίτωσε.

Ο Μπαζούνου στα γκολπόστ των «αγίων» ήταν πραγματικός φύλακας – άγγελος όταν χρειάστηκε να πραγματοποιήσει καίριες επεμβάσεις, ωστόσο, η Λιντς πέτυχε αυτό που ήθελε και που άξιζε μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Από γέμισμα του Τζακ Χάρισον, ο Ροντρίγκο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Στο 60ο λεπτό ήρθε και το 2-0 ξανά από τον Ροντρίγκο που απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από μικρή επαφή που έκανε και ο Στράουκ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το σύνολο του Μαρτς άξιζε το άνετο προβάδισμα, επένδυσε στο γκολ που πέτυχε από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και η Σαουθάμπτον σε αυτό το διάστημα δεν είχε καμία αντίδραση και απάντηση στο παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

Όλα άλλαξαν μέσα σε ένα δεκάλεπτο! Στο 72′ οι δύο αλλαγές του Χάζενχουλτ συνδυάστηκαν με τον Άνταμ Άρμστρονγκ από αριστερά να στέλνει τη μπάλα στην περιοχή και παρά το γεγονός πως καθυστέρησε να τελειώσει τη φάση, ο Αρίμπο σκόραρε για να μειώσει προσωρινά σε 2-1. Οι «άγιοι» ξαφνικά… απέκτησαν παλμό και στο 82′ ο Κάιλ Γουόκερ – Πίτερς από δεξιά και έχοντας βγει στην πλάτη του Χάρισον, πήρε το χρόνο του και σούταρε χαμηλά για το 2-2!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ